voetbalzone

Update: Aanvoerder Jong Ajax trekt op huurbasis naar sc Heerenveen

Daniel Cabot Kerkdijk02 sep 2013, 15:44
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2013, 15:44
Advertentie

In navolging van Mitchell Dijks maakt ook Joeri de Kamps de tijdelijke overstap van Ajax naar sc Heerenveen. In de afgelopen dagen werd al gesuggereerd dat de 21-jarige defensieve middenvelder van Jong Ajax op huurbasis naar ADO Den Haag of Heerenveen kon. De keuze van de jeugdinternational is uiteindelijk op de Friezen gevallen.

/

"Na een onderhoud met mijn management heb ik besloten om mezelf verder te ontwikkelen in de Eredivisie", vertelt De Kamps maandagmorgen op de website van Nakhli Mondial. "Gezien de concurrentie bij Ajax 1 heb ik besloten een tijdelijke overstap naar een goede Eredivisie-club te maken. De keuze tussen alle geïnteresseerde clubs was simpel, daarom was mijn keuze ook binnen 24 uur gemaakt."

"Heerenveen speelt in mijn ogen het beste voetbal ten opzichte van de andere clubs die zich bij mijn zaakwaarnemer hadden gemeld. Het systeem van Heerenveen lijkt ook veel op die van Ajax, dat zit er bij mij goed ingegoten en is dus doorslaggevend geweest voor mijn keuze", claimt de linksbenige middenvelder, die sinds 2000/01 de jeugdopleiding van Ajax doorliep en dit seizoen vijf duels in de Jupiler League speelde.

Update 15.44 uur - Aanvoerder Jong Ajax trekt op huurbasis naar sc Heerenveen
Via de officiële kanalen maakt sc Heerenveen melding van de komst van Joeri de Kamps. De 21-jarige aanvoerder van Jong Ajax, verdedigende middenvelder van beroep, wordt voor een seizoen gehuurd van de Amsterdammers. De Kamps, die het nieuws over zijn verhuur in een eerder stadium zelf al bevestigde, is na Mitchell Dijks en Chiel Kramer de derde speler van Ajax die de overstap maakt van Noord-Holland naar Friesland.

Bezig met laden …