voetbalzone

Update: Aanvoerder PEC heeft spijt: ‘Had het niet voor de camera moeten doen’

Thijs Post15 dec 2016, 16:10
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2016, 16:10
Advertentie

PEC Zwolle leek woensdag de volgende ronde van het bekertoernooi te halen, maar in de laatste tien minuten ging FC Utrecht erop en erover. Diep in de blessuretijd beging Dirk Marcellis een kapitale fout, al was het een gemakkelijk gegeven strafschop. Aanvoerder Bram van Polen was hoe dan ook niet blij met zijn ploeggenoot.

/

“Ik vind het zó achterlijk. We hebben dit in het begin van het seizoen ook al gehad tegen Utrecht. In die hoek, daar moet je hem gewoon voor je houden. Ik vind dat echt fucking dom”, briest Van Polen voor de camera van FOX Sports.

Volgens Van Polen ging het bij de 1-1, even daarvoor, mis door laksheid. “Ze hebben wel wat kansjes gehad en dan loopt Kingsley Ehizibue weer niet mee. En dan nog zo'n domme overtreding in het strafschopgebied… Zo kun je wel blijven voetballen. Ik vind het achterlijk.”

Update 17.10 uur - Aanvoerder PEC Zwolle heeft spijt: 'Had het niet voor de camera moeten doen'
Bram van Polen heeft spijt van zijn tirade voor de camera’s van FOX Sports. De aanvoerder van PEC Zwolle viel woensdagavond vlak na de bekeruitschakeling tegen FC Utrecht (1-2) uit naar teamgenoot Dirk Marcellis, die de beslissende strafschop veroorzaakte. “Ik zat nog zo in de emotie, dat ik even los ben gegaan. Ik had het niet voor de camera moeten doen en geen namen moeten noemen. Daar heb ik spijt van”, vertelt Van Polen aan de Stentor. “Vanmorgen ben ik naar hem (Marcellis, red.) toegelopen en alles is weer goed. Hij weet hoe ik ben.”

Bezig met laden …