voetbalzone

Update: Aanwinst Bolton Wanderers breekt been zes dagen na transfer

Daniel Cabot Kerkdijk04 aug 2011, 18:13
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2011, 18:13
Advertentie

Bolton Wanderers heeft zich in amper 24 uur tijd met drie nieuwe spelers versterkt. Donderdag maakte de Premier League-club de komst van de transfervrije Nigel Reo-Coker bekend en vrijdag maken the Trotters melding van de komst van Chris Eagles en Tyrone Mears, beiden van Burnley.

Bolton-manager Owen Coyle kent het duo van zijn tijd bij the Clarets. "Het zijn topspelers en hebben bewezen dat ze op het hoogste niveau meekunnen." De 25-jarige Eagles doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en speelde in het seizoen 2006/07 op huurbasis voor NEC. In de afgelopen drie seizoenen speelde de middenvelder 120 duels voor Burnley en maakte hij drie treffers.

Mears heeft twee seizoenen voor Burnley gespeeld. De 28-jarige Jamaicaanse Engelsman werd in het seizoen 2008/09 door Derby County aan Olympique Marseille verhuurd. In Zuid-Frankrijk kwam hij maar zeven wedstrijden in actie, maar met zijn enige treffer was hij wel verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in het toernooi om de voormalige UEFA Cup.

Update donderdag 4 augustus 18:13 uur - Aanwinst Bolton Wanderers breekt been zes dagen na transfer
Bolton Wanderers heeft maar kort kunnen genieten van Tyrone Mears. De 28-jarige verdediger uit Jamaica, die vrijdag werd gepresenteerd bij de club, heeft donderdag zijn been gebroken op een training van de club. Manager Owen Coyle reageert teleurgesteld. “Hij ging een duel aan en raakte op ongelukkige wijze geblesseerd”, geeft de coach op de clubwebsite te kennen. “Erg vervelend voor hem. We gaan hem steunen tijdens zijn revalidatie.”

Bezig met laden …