voetbalzone

Update: AC Milan geeft Ronaldinho prijskaartje van acht miljoen

Erik van Dam29 dec 2010, 15:46
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2010, 15:46
Advertentie
/

Gremio hoopt op korte termijn tweevoudig Wereldvoetballer van het Jaar Ronaldinho binnen te halen. De dertigjarige dribbelaar van AC Milan wordt begeerd door de Braziliaanse club, hoewel een overstap nog niet dichtbij is. “Mensen weten dat het een complexe transfer is”, zo meldt vice-president Antonio Vicente Martins woensdag in de Braziliaanse kranten.

De preses denkt dat vooral de hoogte van de transfersom een struikelblok kan vormen in de onderhandelingen met AC Milan. “We moeten een goed voorstel doen, we willen niet verder gaan dan dat wij kunnen veroorloven”, zo verklaart Martins. Een mogelijke overgang zou tevens de terugkeer betekenen van Ronaldinho op het oude nest. De Braziliaan speelde tussen 1997 en 2000 al voor Gremio.

Ondanks de beperkte middelen hoopt Martins dat de komst van de voormalig speler van FC Barcelona daadwerkelijk door zal gaan. “Het zou een geweldige transfer voor ons zijn als dit gebeurt en waarschijnlijk de grootste transfer zijn in de geschiedenis van Gremio.”

Update 16:46 uur - AC Milan geeft Ronaldinho prijskaartje van acht miljoen
De transfer van Ronaldinho naar Gremio is plotseling een stuk onwaarschijnlijker geworden. De Braziliaanse club heeft maar beperkte middelen als het gaat om het transferbudget, maar de voormalig wereldvoetballer van het jaar heeft een toch behoorlijk prijskaartje gekregen. "Clubs die Ronaldinho willen kopen, moeten acht miljoen euro betalen", zei vice-voorzitter Adriano Galliani. Dat lijkt toch iets teveel te zijn voor Gremio.

Bezig met laden …