voetbalzone

Update: AC Milan laat toptalent Mastour naar Málaga vertrekken

Erik van Dam31 aug 2015, 22:31
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2015, 22:31
Advertentie

Hachim Mastour verlaat AC Milan voor Málaga. De zeventienjarige middenvelder van Marokkaanse komaf stuurt maandag een tweet de wereld in met een foto van zichzelf bij een vliegtuig. Bestemming: Málaga! zet hij erbij als begeleidende tekst. De kans is groot dat Mastour zich de rest van dit seizoen laat verhuren aan de Spaanse club.

voetbalzone

Mastour staat al een paar jaar bekend als een waar toptalent van AC Milan. Zowel Filippo Inzaghi als Sinisa Mihajlovic durfde het echter niet aan hem op zo’n jonge leeftijd al minuten te laten maken in het eerste. Mastour krijg nu de kans om één of twee jaar te rijpen in Andalusië en vervolgens sterker en beter terug te keren op Milanello. Dan kan hij alsnog proberen door te breken bij i Rossoneri.

Onduidelijk is nog of Málaga een optie tot koop bemachtigt. Die kans lijkt klein, gezien de status van toptalent die Mastour geniet in Italië. Málaga versterkte zich deze zomer met Fábio Espinho, Charles, Nordin Amrabat en Adnan Tighadouini en verschillende huurlingen.

Update 31 augustus 22.31 uur - AC Milan laat toptalent Mastour naar Málaga vertrekken
Hachim Mastour mag in de Primera División aan het echte werk gaan ruiken. AC Milan maakt op de website van de club bekend dat het zeventienjarige toptalent voor twee seizoenen is verhuurd aan Málaga en dat de Spanjaarden een optie tot koop krijgen. Naar verluidt moet Málaga vijf miljoen euro betalen als het Mastour wil kopen, maar Milan kan de Italiaanse Marokkaan dan voor zes miljoen euro weer terugkopen.


Bezig met laden …