voetbalzone

Update: ADO Den Haag houdt goaltjesdief uit handen van De Graafschap

Thijs Post24 jan 2014, 10:20
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2014, 10:20
Advertentie
voetbalzone

De Graafschap hoopt Giovanni Korte over te nemen van ADO Den Haag. De twintigjarige aanvaller wordt dit seizoen door de Hagenaars verhuurd aan FC Dordrecht en hij maakte al elf competitietreffers voor de koploper van de Jupiler League. Korte is dinsdag in Doetinchem voor een tweede gesprek met de clubleiding van De Graafschap, meldt Voetbal International.

De Graafschap wil Korte in de zomer overnemen. Pas als een van de huidige sterspelers, Piotr Parzyszek of Anco Jansen, vertrekt is er een mogelijkheid om direct zaken te doen. Overigens heeft Korte ook een aanbieding van ADO op zak.

Korte kan zijn contract bij ADO met twee seizoenen verlengen. Hij liet zelf in het verleden doorschemeren graag in Den Haag te blijven, maar hij zou nu ook brood zien in het voorstel van de Achterhoekers.

Update 24 januari 11.20 uur - ADO Den Haag houdt goaltjesdief uit handen van De Graafschap
Giovanni Korte heeft gesproken voor De Graafschap, maar lijkt niet naar Doetinchem te vertrekken. De aanvaller gaat binnenkort voor twee jaar, met een optie voor een extra seizoen, bijtekenen bij ADO Den Haag. "Giovanni heeft een heel goed gevoel bij ADO', zegt Narin Eggink, begeleider van Korte. "Hij zal het seizoen afmaken in Dordrecht, om in de voorbereiding van komend seizoen zijn kans te krijgen in Den Haag", zegt zaakwaarnemer Narin Eggink tegen Voetbal International.

Bezig met laden …