voetbalzone

Update: ADO Den Haag mag huurling niet opstellen tegen sc Heerenveen

Daniel Cabot Kerkdijk31 jan 2014, 12:00
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2014, 12:00
Advertentie
voetbalzone

Yanic Wildschut maakt het seizoen waarschijnlijk af bij ADO Den Haag. SC Heerenveen is bereid om de 22-jarige aanvaller voor een half jaar te verhuren, zo meldt de NOS. Beide clubs onderhandelen over de transfer, maar een overeenkomst over de aanvaller wordt pas vrijdag verwacht.

ADO wil ook een optie tot koop nemen op Wildschut, die geen basisplaats bij trainer Marco van Basten kon afdwingen. De winterse komst van Anthony Lurling van NAC Breda is ook niet in zijn voordeel. Het contract van Wildschut loopt in Friesland door tot medio 2016.

Wildschut speelde eerder voor het toenmalige FC Zwolle en VVV-Venlo. Hij kwam vorig jaar zomer naar Heerenveen. Dit seizoen kwam hij in achttien duels niet verder dan twee goals en een assist.

Update 30 januari 23.10 uur - ADO huurt Wildschut rest van seizoen met optie tot koop
Yanic Wildschut gaat per direct bij ADO Den Haag aan de slag, zo meldt de Haagse club donderdagavond via de officiële kanalen. De aanvaller wordt de rest van het lopende seizoen van sc Heerenveen gehuurd. ADO heeft tevens een optie tot koop op de 22-jarige Wildschut bemachtigd. De aanvaller zal vanaf vrijdag al met de selectie van Maurice Steijn meetrainen.

Update 31 januari 13.00 uur - ADO Den Haag mag huurling niet opstellen tegen sc Heerenveen
Yanic Wildschut moet zijn debuut voor ADO Den Haag nog even uitstellen. De 22-jarige aanvaller wordt gehuurd van sc Heerenveen, maar de Friezen willen niet dat Wildschut de onderlinge ontmoeting van zaterdag al speelt. Dat meldt Voetbal International. Wildschut moet dus wachten tot dinsdag, als ADO Den Haag in eigen huis speelt tegen Heracles Almelo.

Bezig met laden …