voetbalzone

Update: ‘ADO haakt af voor handtekening Kramer vanwege financiële situatie’

Robin Bruggeman03 jan 2018, 11:41
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2018, 11:41
Advertentie

NAC Breda heeft interesse in Michiel Kramer, maar de Brabanders zijn niet de enige club die belangstelling hebben getoond in de bij Feyenoord overbodige spits. NAC weet dat er concurrentie is van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag en lijkt een tandje bij te hebben geschakeld in de jacht op de aanvalsleider.

BN DeStem meldt donderdagochtend dat NAC en Kramer begin januari voor het eerst met elkaar om de tafel gaan om over een huurconstructie te praten. De financiële afwegingen tellen volgens de regionale krant zwaar mee in de besprekingen, aangezien NAC een huursom zal moeten betalen, Kramer een deel van zijn salaris zal moeten inleveren en Feyenoord ook ‘water bij de wijn’ moet doen.

Dick Advocaat houdt zich op de achtergrond ook bezig met een tijdelijke komst van Kramer naar Sparta, terwijl ADO eveneens aast op de huur van de spits die in 2015 voor 1,5 miljoen euro nog de weg van het Cars Jeans Stadion naar De Kuip bewandelde. De 29-jarige Kramer speelde sindsdien 71 wedstrijden voor de regerend landskampioen, waarin hij 23 keer wist te scoren.

Update 2 januari 23.15 uur – ‘Kramer legt de bal bij drie clubs en hoopt op duidelijkheid’
Het is voorlopig onduidelijk waar Michiel Kramer zijn carrière vervolgt. NAC Breda, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemer van de Feyenoord-spits, maar daarna is het stil gebleven, zo meldt BN DeStem. Rond de feestdagen is er geen contact meer geweest tussen de verschillende partijen. De spits van Feyenoord heeft geen voorkeur voor een van de drie clubs en laat zijn keuze afhangen van de te voeren gesprekken. Kramer heeft geen voorkeur voor het natuurgras van NAC, want ook op het kunstgras van Sparta en ADO kan hij uit de voeten. De aanvaller hoopt zo snel mogelijk op duidelijkheid, zodat hij tegen het einde van de week mee op trainingskamp kan met de club waar hij het seizoen afmaakt. Lukt dat niet, dan vertrekt hij met Feyenoord op trainingskamp, ook al doet hij dat liever niet.

Update 3 januari 12.41 uur – 'ADO haakt af voor handtekening Kramer vanwege financiële situatie'
ADO Den Haag is op dit moment niet in staat Kramer te strikken, zo meldt Omroep West woensdagmiddag. De huidige nummer zeven van de Eredivisie heeft niet de financiële middelen om de aanvaller in te lijven. Er is ook geen contact met Feyenoord over de spits, zo klinkt het. Naar verluidt zijn NAC Breda en Sparta Rotterdam nog wel in de race om Kramer (tijdelijk) over te nemen.

Bezig met laden …