voetbalzone

Update: Adriano sluit feestnacht af met ongeluk en is absent op training

Bart Kruyt04 sep 2012, 15:22
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2012, 15:22
Advertentie

Adriano krijgt een nieuwe kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De bonkige spits, die in november van 2011 zijn laatste professionele wedstrijd speelde, heeft een prestatiegericht contract getekend bij Flamengo. Adriano heeft tot het einde van dit kalenderjaar getekend en hoopt in de komende maanden in aanmerking te komen voor een langere verbintenis.

/

De dertigjarige aanvaller zat al een tijdje zonder club, sinds zijn vertrek bij Corinthians. Adriano herstelt momenteel aan een ingreep aan zijn linkerachillespees en maakte al gebruik van de fitnessapparaten van Flamengo, de club waar hij zijn loopbaan begon en als eens terugkeerde. Nu staat Adriano voor zijn derde periode bij de club.

De 47-voudig international maakte in Europa furore als spelers van Internazionale en groeide in Italië uit tot een van de beste spitsen op de Europese velden. Adriano kreeg echter te maken met een alcoholprobleem, waarna zijn loopbaan in het slop kwam te zitten. De aanvaller kwam enorm aan en probeerde het nog wel even bij AS Roma, maar dat werd geen succes.

Update 4 september 15.22 uur - Adriano sluit feestnacht af met ongeluk en is absent op training
Zijn prestatiecontract bij Flamengo is voor Adriano misschien wel de laatste kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar het is de dertigjarige spits gelukt om al na twaalf dagen zijn eigen glazen in te gooien. De aanvaller organiseerde na de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Internacional (de nog niet wedstrijdfitte Adriano deed zelf niet mee) een feestje, zo vond Sport 1 uit. Om vijf uur in de ochtend werd de feestnacht afgesloten, maar de Braziliaan kreeg een klein ongeluk met zijn motor en besloot dat hij te moe was om even later te gaan trainen. Bij Flamengo had men geen idee waar Adriano uithing, terwijl hij zelf zei dat de club hem toestemming had gegeven om thuis te blijven.

Bezig met laden …