voetbalzone

Update: Adriano vrijuit na bekentenis vrouw in schietincident

Daniel Cabot Kerkdijk29 dec 2011, 11:06
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2011, 11:06
Advertentie
/

Er gaat geen jaar voorbij of Adriano komt op negatieve wijze in het nieuws. Volgens diverse Braziliaanse media heeft de aanvaller van Corinthians een twintigjarige vrouw in haar hand geschoten. Het incident gebeurde toen het gezelschap uit een discotheek in Rio de Janeiro vertrok en Adriano met een pistool pronkte.

Adriano bevond zich met vier vrouwen en een persoonlijke beveiliger, de eigenaar van het pistool, in een auto. Toen de voormalig Braziliaans international het wapen liet zien, haalde hij per ongeluk de trekker over en schoot hij Adriane Pinto in haar hand. De Braziliaanse kampt met een breuk in haar hand en moet geopereerd worden. De lokale politie onderzoekt de zaak en heeft de auto in beslag genomen. Adriano beweert dat de dame in kwestie zichzelf in haar hand heeft geschoten.

Adriano komt in Brazilië vaak negatief in het nieuws. Zo kocht hij twee jaar geleden een scooter op naam van zijn moeder en gaf hij deze later aan een leider van een drugsbende in Rio de Janeiro. Dat jaar zou hij ook vrienden de opdracht hebben gegeven om zijn toenmalige vriendin Joana Machado aan een boom vast te binden. Vorig jaar verschenen op internet diverse foto's van Adriano met een mitrailleur. Hij gaf naderhand aan dat het een nepwapen betrof.

Update 29 december 12:06 uur - Adriano vrijuit na bekentenis vrouw in schietincident
De twintigjarige vrouw die zaterdag in de auto van Adriano gewond raakte door een kogel heeft bekend dat zij en niet de Braziliaanse voetballer het schot loste. De vrouw beweerde aanvankelijk dat de aanvaller van de Corinthians de schuldige was. Adriano gaat door de bekentenis van de inzittende vrijuit en treft geen blaam meer.

Bezig met laden …