voetbalzone

Update: Almeida vindt na vertrek uit Italië ‘ambitieuze club’ in Rusland

Gijs Freriks29 jan 2015, 17:35
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2015, 17:35
Advertentie

Hugo Almeida neemt na iets meer dan drie maanden alweer afscheid van Cesena. De dertigjarige aanvaller tekende een jaarcontract bij de promovendus, maar kwam in tien wedstrijden niet tot scoren en zijn contract is maandagavond officieel ontbonden.

voetbalzone

Almeida startte zijn loopbaan bij FC Porto, maar blonk daar niet uit. Een verhuurperiode aan Werder Bremen, in 2006/07, mondde uit in een definitieve verbintenis. Halverwege het seizoen 2010/11 maakte de aanvaller de overstap naar Besiktas. Na 108 officiële optredens en 47 treffers vertrok Almeida afgelopen zomer transfervrij uit Istanbul om aan de slag te gaan bij Cesena.

Hugoal, goed voor zestig A-interlands, keert nu mogelijk terug naar de Süper Lig. Enkele Turkse media melden namelijk dat Trabzonspor interesse heeft in de linkspoot, maar hoe serieus die berichtgeving moet worden genomen, is onduidelijk.

Update 29 januari 18.35 uur - Almeida vindt na vertrek uit Italië ‘ambitieuze club’ in Rusland.
Hugo Almeida heeft een nieuwe club gevonden. De Portugese routinier heeft zich voor zes maanden aan Kuban Krasnodar verbonden en heeft ook al meegetraind bij deze Russische club. “Ik ben erg blij met deze transfer. Kuban is een ambitieuze club en ik hoop dat ik hier veel doelpunten mag maken”, laat de dertigjarige Almeida via de officiële kanalen van Kuban weten. Hij gaat spelen met rugnummer twintig.]

Bezig met laden …