voetbalzone

Update: 'AS Roma en PSG al akkoord over transfer in januari'

Bart Kruyt04 sep 2014, 11:22
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2014, 11:22
Advertentie

Paris Saint-Germain ziet toekomst in Adrien Rabiot, maar de middenvelder heeft aangegeven dat hij zijn nog een jaar doorlopende contract in het Parc des Princes niet wil verlengen. Het leek er daarom op dat het toptalent in de afgelopen transferperiode verkocht zou worden en diverse Europese topclubs toonden belangstelling. Het kwam echter niet tot een overgang.

voetbalzone

Arsenal en AS Roma, maar ook Ajax, werden met de negentienjarige Rabiot in verband gebracht. "We hebben met Roma en met andere clubs over hem gesproken", geeft PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi toe. "Maar we konden geen overeenkomst bereiken. Ik vind hem een geweldige speler en wil dat hij blijft. Ik heb ook geprobeerd om hem een nieuw contract te laten tekenen, maar helaas zonder succes: hij wil vertrekken."

Rabiot werd opgeleid bij PSG en werd in het seizoen 2012/13 verhuurd aan Toulouse, waarna hij vorig seizoen terugkeerde in de Franse hoofdstad. Laurent Blanc liet de middenvelder in 25 competitiewedstrijden meedoen, maar hij moest 13 keer genoegen nemen met een invalbeurt. Dit seizoen kwam Rabiot nog niet in actie voor PSG.

Update 9 april 11.22 uur - 'AS Roma en PSG al akkoord over transfer in januari'
Tot een zomertransfer kwam het niet, maar Paris Saint-Germain kan alsnog wat verdienen aan Adrien Rabiot. Dan moet de middenvelder in januari verkocht worden en volgens L'Equipe gaat dat ook gebeuren: de Franse krant claimt dat AS Roma en PSG al een akkoord hebben bereikt over een winterse transfer van de middenvelder. Rabiot moet zelf nog wel zijn jawoord geven, maar problemen worden er volgens L'Equipe niet verwacht. Over een jaar is Rabiot transfervrij.

Bezig met laden …