voetbalzone

Update: Assaidi laakt media: ‘Lijkt wel of zij bepalen waar ik ga spelen’

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2013, 11:59
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2013, 11:59
Advertentie
/

Oussama Assaidi is komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in de Championship actief. Volgens diverse Britse media is de aanvaller van Liverpool akkoord gegaan met een tijdelijke verhuur aan Queens Park Rangers, dat vorig seizoen uit de Premier League afdaalde.

Een eventuele overstap van Assaidi naar the Hoops zou vervelend nieuws zijn voor onder meer Feyenoord en Anderlecht. Beide clubs hadden de 24-jarige aanvaller graag verwelkomd, maar hij geeft de voorkeur aan een nieuwe kans in het Engelse voetbal. QPR-manager Harry Redknapp was al enige tijd op zoek naar creativiteit en snelheid voor de flanken van zijn Londense elftal.

Assaidi maakte vorig jaar zomer de overstap van sc Heerenveen naar Liverpool, maar kwam in zijn eerste seizoen in Engeland nauwelijks in actie. De Marokkaans international raakte niet verder dan twaalf duels en zag hoe de club zich deze zomer versterkte met Iago Aspas (Celta de Vigo) en Luis Alberto (Sevilla).

Update 11:59 uur - Assaidi laakt media: ‘Lijkt wel of zij bepalen waar ik ga spelen’
Oussama Assaidi weet niets van een verhuur aan Queens Park Rangers. “Het lijkt wel alsof de media bepalen waar ik ga spelen. Ze schrijven veel onzin. Irritant. Ik heb nog niets besloten”, laat de ex-speler van onder meer De Graafschap en sc Heerenveen weten aan FOX Sports. Volgens de Engelse media zou Assaidi op weg zijn naar het gedegradeerde QPR. Eerder werd de vleugelspeler nog in verband gebracht met Feyenoord en Anderlecht.

Bezig met laden …