voetbalzone

Update: Barça-trainer Martino moet één duel brommen na rode kaart

Bart Kruyt26 feb 2014, 13:27
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2014, 13:27
Advertentie

Barcelona verloor zaterdag met 3-1 van Real Sociedad en dat duel krijgt mogelijk nog een vervelend staartje voor de Spaanse landskampioen. In de rust kreeg Gerardo Martino te horen dat hij de tweede helft vanaf de tribune moest gaan volgen en dat zorgde voor de nodige frustratie bij de spelers van Barcelona. Volgens ETB liepen de gemoederen in de catacomben hoog op.

voetbalzone

Het televisiestation uit Baskenland meldt dat de spelers van Barcelona scheidsrechter David Fernández Borbalán omsingelden en insloten, nadat deze Martino had weggestuurd. De arbiter werd door diverse spelers uitgescholden en de voetballers van Sociedad zouden met verbazing hebben toegekeken. Er wordt gesuggereerd dat de spelers van Sociedad die van Barcelona uiteindelijk maar bij de leidsman hebben weggetrokken.

Andrés Iniesta bevestigde dinsdag dat er wel 'iets' is gebeurd in de spelerstunnel: "Maar er moet niet alleen naar de spelers of trainers van Barcelona gewezen worden. Er waren veel mensen in de tunnel aanwezig", zei de middenvelder. Fernández Borbalán heeft in zijn wedstrijdrapport overigens alleen melding gemaakt van de uitsluiting van Martino.

Update 26 februari 14.27 uur - Barça-trainer Martino moet één duel brommen na rode kaart
Gerardo Martino moet de eerstvolgende wedstrijd van Barcelona, aanstaande zondag tegen Almería in de Spaanse competitie, aan zich voorbij laten gaan. De trainer van de Catalanen is een wedstrijd geschorst na zijn rode kaart, zaterdag tegen Real Sociedad. David Fernández Borbalán stuurde Martino in de rust naar de tribune nadat hij de assistent van Real Sociedad een 'idioot' had genoemd. Barcelona laat weten dat het niet in beroep gaat tegen de straf voor de coach.

Bezig met laden …