voetbalzone

Update: Bayern München is sleutelspeler zes weken kwijt na operatie

Dominic Mostert20 dec 2016, 11:51
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2016, 11:51
Advertentie

Jérôme Boateng staat mogelijk langdurig buitenspel. De verdediger van Bayern München heeft volgens Kicker een ernstige schouderblessure opgelopen tijdens de training. Boateng bevestigt dat hij onder het mes moet. "Helaas wel, ja", aldus de international.

/

Bij een duel op de training kwam de 28-jarige mandekker ongelukkig terecht. Het is volgens het tijdschrift nog niet bekend hoelang Boateng precies aan de kant zal staan. BILD heeft het over een absentie van minstens twee maanden. Vrijdagmiddag kon trainer Carlo Ancelotti nog geen duidelijkheid verschaffen: hij had het slechts over 'problemen' bij zijn pupil.

De winterse voorbereiding in Doha op de tweede seizoenshelft gaat vermoedelijk voorbij aan Boateng. Dit seizoen kwam de WK-winnaar van 2014 tot zeven competitiewedstrijden, waarvan twee invalbeurten. Eerder dit seizoen stond Boateng ook al enige tijd aan de kant met een knieblessure.

Update 20 december 2016 12.51 uur - Bayern München is sleutelspeler zes weken kwijt na operatie
Jérôme Boateng is met succes geopereerd aan een borstspier die de blessure aan zijn schouder veroozaakte. Hij zal zeker zes weken nodig hebben om te herstellen. Begin februari wordt de Duits international weer fit verwacht.

Bezig met laden …