voetbalzone

Update: Bayern München is uitgevallen Coman voorlopig kwijt

Thijs Post17 aug 2016, 14:15
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 14:15
Advertentie

Bayern München vreest met grote vrezen voor Kingsley Coman. De vleugelspeler ging woensdag na een duel met Javi Martínez naar het gras en hij werd met een brancard van het veld gedragen. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar volgens BILD vreest men voor het ergste. ‘Der Coman-Schock’, kopt het dagblad.

/

Coman is al de vijfde belangrijke speler met een blessure bij Bayern München: ook Arjen Robben, Jérôme Boateng, Douglas Costa en Renato Sanches zijn vrijdag niet inzetbaar in het bekerduel met Carl Zeiss Jena. Robben, Boateng en Costa hebben de looptraining wel weer hervat.

De twintigjarige Coman wordt voor het tweede seizoen gehuurd van Juventus. De elfvoudig international van Frankrijk kwam vorig seizoen tot 23 wedstrijden in de Bundesliga en 35 in alle competities.

Update 17 augustus 14.15 uur - Bayern München is uitgevallen Coman voorlopig kwijt
Kingsley Coman zal de start van het nieuwe seizoen moeten missen. De aanvaller van Bayern München viel woensdag op de training uit met een enkelblessure en zijn club meldt via de officiële kanalen dat al duidelijk is dat Coman een paar weken uit de roulatie zal zijn. De precieze ernst van de kwetsuur moet na nader onderzoek duidelijk worden.



Bezig met laden …