voetbalzone

Update: Beckham verlengt loopbaan in Verenigde Staten met twee jaar

Daniel Cabot Kerkdijk19 jan 2012, 00:05
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2012, 00:05
Advertentie

David Beckham vervolgt zijn loopbaan toch niet bij Paris Saint-Germain. Dat heeft technisch directeur Leonardo van de Franse topclub dinsdag laten weten. De Parijse club wilde de 36-jarige middenvelder graag aan de selectie van Carlo Ancelotti toevoegen.

/

Beckham stond tot 31 december onder contract bij Los Angeles Galaxy. "Maar om privéredenen gaat de overgang niet door. "Hijzelf wilde graag komen maar zijn familie zag het niet zitten. Hij heeft vier kinderen en die waren niet toe aan een nieuw avontuur." De kans is groot dat de oud-international zijn contract met de Major League Soccer-club zal verlengen, daar hij in Engeland alleen voor Manchester United wenst uit te komen.

Ancelotti, de kersverse coach van PSG, werkte in het verleden al met Beckham bij AC Milan. De vrijetrappenspecialist speelde in zijn loopbaan voor onder meer Manchester United en Real Madrid.

Update 19 januari 00:55 uur -Beckham verlengt loopbaan in Verenigde Staten met twee jaar
David Beckham heeft zich voor nog eens twee seizoenen aan Los Angeles Galaxy verbonden. De 36-jarige middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een nieuw contract met de Major League Soccer-club. "Ik heb veel aanbiedingen ontvangen, uit heel de wereld. Ik ben echter nog steeds weg van spelen in Amerika en het winnen van prijzen met Los Angeles Galaxy." Beckham, die in 2007 van Real Madrid overkwam, sloeg onder meer een aanbieding van Paris Saint-Germain af.

Bezig met laden …