voetbalzone

Update: Been wordt in Genk definitief herenigd met rechtsback Fernández

Bart Kruyt27 jul 2012, 10:20
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2012, 10:20
Advertentie

Mario Been werkte bij NEC en Feyenoord al samen met Dani Fernández en de coach en rechtsback komen elkaar nu wederom tegen. Racing Genk is nog op zoek naar versterkingen voor op de flanken en volgens diverse Belgische media is Fernández op proef bij de ploeg van Been. De Spanjaard zal gaan proberen om een contract bij de Belgische club binnen te slepen.

/

De 29-jarige Fernández is over anderhalve week transfervrij, omdat zijn aflopende contract bij Feyenoord niet wordt verlengd. De vleugelverdediger heeft een ongelukkige periode achter de rug in Rotterdam, waar hij twee keer een zware knieblessure opliep. Daardoor kwam Fernández niet verder dan tien competitiewedstrijden voor Feyenoord in drie seizoenen tijd.

Bij NEC maakte de Spanjaard een stuk meer speelminuten. De verdediger kwam in Nijmegen tot 34 competitiewedstrijden en deed het daar zo goed, dat Been besloot om hem mee te nemen naar Feyenoord. Mogelijk gaan de coach en Fernández nu weer met elkaar samenwerken, want de verdediger is op proef bij Genk.


Update 27 juli 10:20 uur - Been wordt in Genk definitief herenigd met rechtsback Fernández
De geslaagde proefperiode die Dani Fernández achter de rug heeft bij Racing Genk heeft geleid tot een contract; de Spaanse rechtsback heeft vrijdag voor één jaar getekend, meldt de club op de officiële website. Na gezamenlijke periodes bij NEC en Feyenoord gaat de verdediger voor de derde keer samenwerken met trainer Mario Been. Genk legde ook de van Westerlo overgekomen aanvaller Bright Edomwonyi vast, voor drie seizoenen.

Bezig met laden …