voetbalzone

Update: Begeerde Falkenburg vertrekt woensdag naar Griekenland

Matthijs van Laar24 jun 2013, 07:27
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2013, 07:27
Advertentie

Panathinaikos is van plan serieus werk te maken van de komst van Erik Falkenburg. Volgens het Algemeen Dagblad is de gevallen Griekse topclub momenteel in onderhandeling met AZ over de voorwaarden van de transfer. Het tweede gedeelte van het afgelopen seizoen speelde de ex-speler van Sparta Rotterdam op huurbasis voor NEC.

/

De 25-jarige Leidenaar wist echter niet te overtuigen in Nijmegen en keert normaliter binnenkort terug in Alkmaar. Zijn contract bij de Noord-Hollanders loopt nog door tot medio 2014, maar de kans dat hij die verbintenis uitdient is niet erg groot. De voormalig jeugdinternational heeft al te horen gekregen dat hij in principe mag vertrekken.

Panathinaikos werd twintig keer kampioen van Griekenland, maar is ver afgegleden. De topclub eindigde in het afgelopen seizoen als zesde in de competitie en de Griekse voetbalbond wil de licentie van Pana afpakken, wegens financieel wanbeleid. Panathinaikos is het daar echter niet mee eens en gaat in beroep. Hoofdcoach Yannis Anastasiou, die onder meer uitkwam voor Roda JC en Ajax, hoopt dat zijn club volgend seizoen gewoon op het hoogste niveau zal uitkomen.

Update 24 juni 07.27 uur - Begeerde Falkenburg vertrekt woensdag naar Griekenland
Erik Falkenburg vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in Griekenland. De Telegraaf claimt dat AZ vrijwel akkoord is gegaan met het formele voorstel van Panathinaikos. Falkenburg vertrekt woensdag samen met zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer naar Athene.

Bezig met laden …