voetbalzone

Update: Beiersdorfer roept klagende Janko op het matje

Matthijs van Laar17 mei 2010, 22:36
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2010, 22:36
Advertentie

Marc Janko heeft zich de kritiek van zijn trainer Huub Stevens aangetrokken en reageert maandag fel in de Oostenrijkse pers. De aanvaller miste vorige week in het verloren duel met Austria Wien een strafschop, waarna er een ruzie ontstond tussen hem en Stevens. “Hij heeft mijn duidelijk gemaakt dat het mijn schuld was als we geen kampioen zouden zijn geworden.”

/

De geboren Oostenrijker is niet blij met de harde kritieken van zijn trainer. “Veel mensen zeggen dat ik te gevoelig ben, maar dat maakt mij niet uit. Er zijn dingen gebeurd waarin Stevens te ver is gegaan”, aldus Janko. Uiteindelijk won Salzburg wel de titel door met 0-2 van Sturm Graz te winnen. “Het is altijd zo: Salzburg heeft gewonnen en Janko verloren”, zo verklaarde de gekrenkte aanvaller.

Het is nog niet duidelijk of de doeltreffende spits ook volgend seizoen nog bij de kampioen speelt. De aanvaller stond vorig jaar al in de belangstelling van vele clubs uit het buitenland. Janko speelt sinds 2005 bij Salzburg en kwam vorig seizoen tot een totaal aantal van 39 doelpunten in 34 wedstrijden. Dit jaar bleef de teller steken op achttien treffers.

Update 22:35 uur - Beiersdorfer roept klagende Janko op het matje
Marc Janko moet zich bij technisch directeur Dietmar Beiersdorfer melden naar aanleiding van zijn uitspraken over trainer Huub Stevens. De aanvaller zal te horen krijgen dat dit soort opmerkingen binnenskamers moeten blijven. "Het is onacceptabel dat Janko naar de media stapt en dat zal hij ook te horen krijgen", liet Beiersdorfer weten.

Bezig met laden …