voetbalzone

Update: Berahino 'gewoon' in wedstrijdselectie West Bromwich Albion

Gijs Freriks11 sep 2015, 11:05
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2015, 11:05
Advertentie

Saido Berahino lijkt niet van plan om het tenue van West Bromwich Albion nog eens om zijn schouders te dragen. The Baggies schijnen ook een derde bod van Tottenham Hotspur te hebben afgeslagen en de 22-jarige aanvaller steekt zijn teleurstelling via Twitter niet onder stoelen of banken.

voetbalzone

Sad how i cant say exactly how the club has treated me but i can officially say i will never play Jeremy Peace”, valt er in de tweet van de in Burundi geboren Engelsman te lezen. Jeremy Peace is de voorzitter van de club en Berahino lijkt dus te beweren dat hij niet meer voor WBA wil spelen zolang Peace de voorzittershamer op The Hawthorns bedient.

Peace liet onlangs weten Berahino niet te willen verkopen. Het laatste bod van Tottenham bedroeg naar verluidt maximaal 28,6 miljoen euro. Berahino, die eerder al tevergeefs een transferverzoek indiende, heeft nog een contract tot de zomer van 2017.

Update 11 september 11.05 uur - Berahino 'gewoon' in wedstrijdselectie West Bromwich Albion
Saido Berahino dreigde dat hij onder voorzitter Jeremy Peace nooit meer voor West Bromwich Albion zou spelen, maar de aanvaller zit gewoon bij de wedstrijdselectie voor het treffen met Southampton. Dat heeft manager Tony Pulis vrijdag op zijn persconferentie laten weten. "Er is niets mis mee dat Saido bij een topclub wil spelen, ik zou willen dat al mijn spelers die ambitie hebben", zei de coach. "Het probleem is hoe Saido met de situatie is omgegaan. Hij heeft geen respect getoond naar de mensen binnen deze club die dat wel verdienen."

Bezig met laden …