voetbalzone

Update: Bilic is zich van geen kwaad bewust: ‘Wilde niet respectloos zijn’

Thijs Post03 jul 2015, 13:10
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2015, 13:10
Advertentie

Slaven Bilic kan weinig goed meer doen bij Xavier Roura, de trainer van Lusitanos. West Ham United won donderdag eenvoudig met 3-0 van de opponent uit Andorra; Bilic vond het zelfs niet nodig om op de bank de zitten. De nieuwbakken coach van West Ham ging op de tribune zitten en hij liet de coaching over aan Terry Westley. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Lusitanos-coach Roura.

voetbalzone

“Bilic heeft een totaal gebrek aan respect getoond. Dat zoiets kan in dit land, daar word ik verdrietig van. Wat denkt hij nou? Wij zijn blijkbaar niet belangrijk genoeg voor hem. Misschien denkt hij dat hij the Special One is”, doelt Roura volgens diverse Engelse media op José Mourinho.

Dat Bilic het duel liet schieten had te maken met een trainingskamp. De nieuwbakken manager van the Hammers was met een deel van de selectie en een selectie van jeugdspelers op trainingskamp in Ierland. Pas enkele uren voor de Europa League-voorronde tegen Lusitanos keerde hij terug in Londen.

Update 3 juli 13.10 - Bilic is zich van geen kwaad bewust: ‘Wilde niet respectloos zijn’
Slaven Bilic zat donderdag niet in de dug-out bij de Europa League-wedstrijd tussen West Ham United en Lusitanos uit Andorra (3-0). Dat werd door coach Xavi Roura van Lusitanos opgevat als ‘een totaal gebrek aan respect’. Bilic is zich van geen kwaad bewust. “Ik wilde niet respectloos zijn, zeker niet voor een team uit Andorra. Ik heb juist veel respect, maar ik was met een groot deel van het eerste team op trainingskamp in Ierland. Daarom hebben we ervoor gekozen om het zo te doen.”

Bezig met laden …