voetbalzone

Update: Bizarre soap in Rome: Lazio meldt afscheid van nieuwe coach

Gijs Freriks08 jul 2016, 11:25
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2016, 11:25
Advertentie

Lazio maakte woensdagmiddag de komst van Marcelo Bielsa bekend. I Biancocelesti lieten in een statement weten dat de zestigjarige Argentijn naar Rome zou afreizen om het contract te tekenen, maar de trainer heeft daar toch nog van afgezien.

/

Onder meer Mediaset meldt dat Bielsa niet de nieuwe oefenmeester van onder anderen Stefan de Vrij, Ricardo Kishna en Wesley Hoedt wordt en dat Simone Inzaghi derhalve de honneurs blijft waarnemen. Het is niet bekend waarom El Loco toch geen trek heeft in een dienstverband in het Stadio Olimpico.

Bielsa was voor het laatst werkzaam bij Olympique Marseille, waar hij in het seizoen 2014/15 onder contract stond. Daarvoor werkte hij bij onder meer Athletic Club en Espanyol en was hij bondscoach van Chili en Argentinië.

Update 11.25 uur - Bizarre soap in Rome: Lazio meldt afscheid van nieuwe coach
Via de officiële kanalen maakt Lazio ‘met verbazing’ melding van het vertrek van Marcelo Bielsa. Het lijkt erop dat de oefenmeester niet gelukkig is met het uitblijven van versterkingen. Hij zou woensdag zijn contract tekenen, maar heeft ervan afgezien. Lazio meldt nu dat Bielsa ook niet meer komt of zal blijven. “Een duidelijke schending van de gemaakte afspraken en overeenkomsten”, zo laat de Italiaanse topclub weten. Simone Inzaghi neemt voorlopig de honneurs waar.

Bezig met laden …