voetbalzone

Update: Blackburn hoopt naast Ronaldinho ook Beckham te halen

Bart Kruyt04 jan 2011, 14:10
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2011, 14:10
Advertentie

De transfer van Ronaldinho naar Blackburn Rovers lijkt steeds dichterbij te komen. De Engelse club meldde maandagmiddag nog dat een overgang van de speler van AC Milan er niet in zit, maar in de avond kwam al het bericht naar buiten dat Blackburn toch interesse had. Dinsdag maakt Venky’s-voorzitter Anuradha Desai in gesprek met de BBC een einde aan de geruchten en bevestigt zij de belangstelling voor de voormalig wereldvoetballer van het jaar.

/

Volgens de omroep kan Ronaldinho in drie seizoenen ongeveer 25 miljoen euro verdienen bij Blackburn. De club heeft sinds de overname door het Indiase bedrijf Venky’s meer financiële mogelijkheden en wil daarmee de aanvaller van Milan naar Engeland halen. “Hij heeft aangegeven graag nog eens in Engeland te willen spelen en ik denk dat dit in ons voordeel werkt”, zei een hoopvolle Desai.

Ronaldinho leek eerder op weg naar zijn oude club Gremio, maar de Braziliaanse club heeft veel minder te besteden dan Blackburn, dat bereid is om een transfersom van 7,2 miljoen euro op tafel te leggen. Het is niet bekend hoe Ronaldinho, die de laatste jaren nimmer zijn niveau liet zien uit zijn eerste seizoenen bij Barcelona, over een transfer naar Blackburn denkt.

Update 15:10 uur - Blackburn hoopt naast Ronaldinho ook Beckham te halen
Ronaldinho en David Beckham komen elkaar wellicht weer tegen. Blackburn Rovers hoopt de Braziliaan en Engelsman deze transferperiode namelijk beiden naar Ewood Park te lokken. Voor BecksBeckham staat 'de deur open wanneer hij ook wil komen', aldus Anuradha Desai. De Engelse middenvelder overweegt een tijdelijk vertrek naar de Premier League, om niet uit beeld te geraken voor het nationale team.

Bezig met laden …