voetbalzone

Update: Blackburn ontkent afketsen komst Popov door werkvergunning

Daniel Cabot Kerkdijk01 sep 2010, 16:54
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2010, 16:54
Advertentie

Ivelin Popov is dit seizoen niet bij Blackburn Rovers te bewonderen. De aanvaller van Litex Lovech kwam deze week door de medische keuring bij de Premier League club, maar kon geen werkvergunning krijgen. Het probleem is dat Popov te weinig interlands heeft gespeeld voor Bulgarije.

De spits miste een aantal interlands door blessureproblemen en kwam daardoor maar vijftien keer uit voor zijn land. De 22-jarige Popov maakte zijn debuut in 2007 voor het Bulgaarse elftal en scoorde tot dusver drie doelpunten. Verwacht wordt dat de aanvaller van Lovech vrijdag start in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland.

Het afketsen van de overgang van Popov naar Blackburn komt hard aan bij de Engelse club. De aanvaller wordt gezien als een groot talent en was vorig seizoen een belangrijke schakel in het kampioenschap van Lovech. Blackburn had drie miljoen euro over voor de Bulgaarse spits. Het is nog onduidelijk of de Engelse club in januari opnieuw een poging gaat wagen om Popov naar Engeland te halen.

Update 16:54 uur - Blackburn ontkent afketsen komst Popov door werkvergunning
Volgens Blackburn Rovers is de deal met Ivelin Popov niet om wetgevende redenen in het water gevallen. De Premier League-club stelt woensdag, een dag na de sluiting van de transfermarkt, dat zij zélf de stekker uit het contact trokken bij de eventuele komst van de Bulgaar. Blackburn had hem alleen willen aantrekken als Jason Roberts op de slotdag nog van club zou verruilen; dat gebeurde niet.

Bezig met laden …