voetbalzone

Update: Blackburn Rovers overgenomen door Indiaas poelierbedrijf

Matthijs van Laar19 nov 2010, 13:45
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2010, 13:45
Advertentie

Sam Allardyce verwacht dat Blackburn Rovers binnen afzienbare tijd zal worden overgenomen door het Indiase bedrijf Venky’s. Een maand geleden werd al melding gemaakt van de plannen van Venky’s om in zee te gaan met de Engelse club, maar sindsdien bleef het stil. “Maar het is achter de schermen niet zo rustig als iedereen denkt”, verzekerde Allardyce vrijdag.

/

“De deal staat op het punt beklonken te worden”, aldus de oefenmeester. “Ik heb met de voorzitter gesproken en hij verwacht het nieuws snel bekend te kunnen maken.” Volgens berichten heeft de Aziatische onderneming, gespecialiseerd in gevogelte, zo’n 55 miljoen euro over voor de Rovers.

Allardyce verwacht straks met een nieuwe eigenaar meer mogelijkheden te krijgen. “Ik zou teleurgesteld zijn als ze zich niet ten eerste zouden richten op de A-ploeg. De beste manier om een club op de korte termijn vooruit te helpen is het investeren in het eerstel elftal. Momenteel staan we onder druk, omdat we misschien onze beste spelers moeten verkopen.”

Update 14:45 uur - Blackburn Rovers overgenomen door Indiaas poelierbedrijf
Zijn goede gevoel heeft Sam Allardyce niet in de steek gelaten: Blackburn Rovers is vrijdagmiddag in handen gekomen van Venky's. The Rovers melden op het digitale thuis van de club dat 99% van de aandelen zijn overgedragen aan het poelierbedrijf uit India. Het is niet bekend of Venky's van plan is om fors te gaan investeren in de spelersgroep.

Bezig met laden …