voetbalzone

Update: Blackburn schrikt niet van transferverzoek aanvoerder

Thijs Post17 jan 2012, 15:45
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2012, 15:45
Advertentie

Blackburn Rovers-manager Steve Kean wil Chris Samba absoluut niet laten vertrekken bij de in degradatienood verkerende club, maar daar denkt de verdediger zelf heel anders over. De 27-jarige Congolees (die in de belangstelling staat van diverse Engelse topclubs) heeft namelijk een officieel transferverzoek ingediend bij de clubleiding. Samba geeft zelf tekst en uitleg.

/

“Vandaag heb ik officieel een transferverzoek ingediend bij Blackburn Rovers. Ik heb de eigenaren, de manager en de bestuurders van de club hoogstpersoonlijk laten weten dat ik nog deze transferperiode wil vertrekken. Ik speel nu vijf jaar bij deze club en heb me altijd voor honderd procent ingezet. Ik kon diverse keren vertrekken, maar ben altijd gebleven.”

“Ik heb nu besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en daarom heb ik de club gevraagd om mijn wens te respecteren”, vervolgt Samba. “Ik wil de fans bedanken voor hun steun en ik hoop dat ze vinden dat ik mijn best heb gedaan voor de club.” Tottenham Hotspur toonde in een eerder stadium bovengemiddelde belangstelling, terwijl ook Queens Park Rangers en Paris Saint-Germain in de markt zouden zijn.

Update 17 januari 16:45 uur - Blackburn schrikt niet van transferverzoek aanvoerder
Blackburn Rovers is niet onder de indruk geraakt van het transferverzoek dat Christopher Samba maandag heeft ingediend bij de club. De nummer zeventien van de Premier League meldt op haar officiële website dat zij haar aanvoerder niet laat gaan: "Nog geen jaar geleden heeft de speler een contract getekend die hem tot de zomer van 2015 aan onze club verbindt. We laten Christopher Samba niet gaan, hij is niet te koop", valt te lezen in de verklaring.

Bezig met laden …