voetbalzone

Update: Blackburn wil ondanks Mexicaanse griep toch spelen

Bart Kruyt26 okt 2009, 15:28
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2009, 15:28
Advertentie

De Mexicaanse griep zorgde er zondagavond al voor dat de Franse topper tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain niet doorging en mogelijk wordt er nu ook in Engeland een duel uitgesteld door het besmettelijke virus. Blackburn Rovers bevestigt dat twee selectiespelers de griep hebben.

/

Het gaat om David Dunn en Chris Samba, die afgelopen zaterdag al afwezig waren bij de competitiewedstrijd van Blackburn tegen Chelsea. Uit onderzoek is gebleken dat zij met de Mexicaanse griep besmet zijn. Het is goed mogelijk dat er nog meer spelers het virus hebben opgelopen; een paar voetballers hebben zich al klagend bij de medische staf gemeld.

Blackburn speelt dinsdag in de Carling Cup tegen Peterborough, maar de kans is groot dat dit duel geen doorgang zal vinden. Dit is echter nog niet bevestigd door de Engelse voetbalbond FA. Zondagavond ging de competitiewedstrijd tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain al niet door omdat drie spelers van PSG met het virus rondliepen.

Update 16:27 uur - Blackburn wil dinsdag in de League Cup uitkomen
Blackburn Rovers stelt maandag dat de ziektegevallen als gevolg van Mexicaanse griep geen gevolgen hebben voor de League Cup-wedstrijd tegen Peterborough van dinsdag. Drie spelers en twee leden van de technische staf zijn door het H1N1-virus geveld, maar namen heeft de Premier League-club officieel niet bekendgemaakt. Het zou onder meer gaan om David Dunn en Christopher Samba.

Bezig met laden …