voetbalzone

Update: ‘Borussia Dortmund heeft spits van negen miljoen euro beet’

Gijs Freriks22 jan 2017, 16:55
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2017, 16:55
Advertentie

Marca pakte zondag uit met het bericht dat Real Madrid en AIK nagenoeg akkoord zijn over de transfer van Alexander Isak, maar de aanvaller lijkt toch niet naar het Santiago Bernabéu te verhuizen. Aftonbladet weet namelijk dat de keuze van de Zweed op Borussia Dortmund is gevallen.

/

De krant spreekt van een ‘Bomben’ (verrassing, red.), baseert zich op ‘bepaalde bronnen’ en meldt dat de transfersom de 82 miljoen kronen (omgerekend ruim 8,6 miljoen euro) zal overstijgen. AIK wil de transfer bij monde van sportief directeur Björn Wesström niet bevestigen: “Volgens de tabloids is hij al gepresenteerd bij Real. Ik blijf het herhalen: als er iets gebeurt, dan lezen jullie dat op onze website”, zo wordt hij geciteerd door Fotbollskanalen.

“Hij is nog altijd een speler van AIK en ik ga niet op namen van clubs reageren. Dat heb ik nooit gedaan en dat doe ik ook nu niet”, besluit de bestuurder. De zeventienjarige Isak, tweevoudig international, maakte tot dusverre 13 doelpunten in 29 wedstrijden voor AIK.

Update 22 januari 17.55 uur - ‘Borussia Dortmund heeft spits van negen miljoen euro beet’
Alexander Isak is speler van Borussia Dortmund. De club uit de Bundesliga heeft de transfer van de zeventienjarige aanvaller nog niet bevestigd, maar Aftonbladet meldt dat de Zweed zijn handtekening reeds heeft gezet. Kicker meldt dat AIK een transfersom van negen miljoen euro ontvangt.

Bezig met laden …