voetbalzone

Update: Bosnische bond accepteert ontslag Blazevic

Bart Kruyt12 dec 2009, 19:44
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2009, 19:44
Advertentie

Het nationale elftal van Bosnië-Herzegovina lijkt op zoek te moeten gaan naar een nieuwe bondscoach. De voetbalbond van het land heeft het vertrek van Miroslav Blazevic nog niet bevestigd, maar volgens de staatstelevisie heeft de oefenmeester zijn ontslag ingediend. De Bosnische bond zal zich zaterdag over het voorstel buigen.

/

De 74-jarige Blazevic stond sinds juli 2008 voor de groep bij Bosnië en had als doel om zich te kwalificeren voor het WK in Zuid-Afrika. Het land kwam tot de play-offs, maar sneuvelde tegen Portugal. Als gevolg hiervan heeft Blazevic besloten om op te stappen.

“Dit bericht is juist”, werd bondsvoorzitter Sulejman Colakovic gequote. “De voetbalbond bekijkt het voorstel zaterdagmiddag en zal dan beslissen of zij het ontslag zal accepteren.” Volgens lokale media heeft Blazevic, die in 1998 derde werd op het WK met Kroatië, reeds een aanbieding van het Chinese Shanghai Shenhua geaccepteerd.

Update 20:44 uur - Bosnische bond accepteert ontslag Blazevic
Miroslav Blazevic is niet langer de bondscoach van Bosnië-Herzegovina. De nationale voetbalbond laat zaterdagavond weten dat zij het ontslag van de oefenmeester geaccepteerd heeft. Bosnië heeft nog geen vervanger aangesteld.

Bezig met laden …