voetbalzone

Update: Brands bevestigt mislukte poging om Kadlec te huren

Gijs Freriks01 feb 2015, 22:05
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2015, 22:05
Advertentie

PSV wil vanwege de blessure van Florian Jozefzoon een extra aanvaller aan de selectie toevoegen, maar de beoogde aanwinst Bryan Ruiz vertrok naar Levante en ook Václav Kadlec komt niet naar Eindhoven. De koploper van de Eredivisie wilde de 22-jarige Tsjech graag huren, maar daar ging Eintracht Frankfurt niet mee akkoord.

voetbalzone

“De directie heeft ‘nee’ gezegd tegen de club uit Eindhoven. Ook een aanbieding van FC Midtjylland is door de club afgeslagen”, zegt zaakwaarnemer Pavel Paska in gesprek met i Sport. De Denen wilden Kadlec huren met een optie tot koop van twee miljoen euro, terwijl PSV voor een huurperiode zonder koopoptie opteerde. Kadlec mag echter niet weg bij Frankfurt.

De negenvoudig international kwam in de zomer van 2013 over van Sparta Praag, maar kwam vorig seizoen tot slechts vijf doelpunten in de Bundesliga en in het huidige voetbaljaar is hij nog niet verder gekomen dan één treffer in vier duels. In 2011 zou Vitesse nog een bod van zes miljoen op Kadlec hebben uitgebracht.

Update 1 februari 23.05 uur - Brands bevestigt mislukte poging om Kadlec te huren
PSV heeft inderdaad geprobeerd om Václav Kadlec naar Eindhoven te halen. "'We hebben onlangs geïnformeerd bij Eintracht, maar hij mocht niet verhuurd worden'', zegt directeur voetbalzaken Marcel Brands tegen FOX Sports. PSV gaat maandag, als de transferwindow sluit, geen tweede poging wagen. ''Dat was na het eerste telefoontje al geen optie meer", aldus Brands.

Bezig met laden …