voetbalzone

Update: Cabral twijfelt over stap naar Engelse Premier League

Bart Kruyt31 aug 2012, 10:10
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2012, 10:10
Advertentie

Jerson Cabral rondt in de slotfase van de transferperiode mogelijk nog een transfer naar Swansea City af. De club uit Wales rekent op een vertrek van Scott Sinclair naar Manchester City en Pablo Hernández van Valencia moet zijn opvolger worden, maar Swansea zal volgens Voetbal International ook Cabral nog binnenhalen. De aanvaller kan een meerjarig contract tekenen.

/

Feyenoord zou ongeveer 1,25 miljoen euro ontvangen voor Cabral, die nog een eenjarig contract heeft in De Kuip. Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg zei al dat er voldoende interesse was in zijn 21-jarige cliënt, maar technisch directeur Martin van Geel wist van niets. Nu lijkt Feyenoord Cabral alsnog te gaan verkopen, hoewel de clubs het nieuws nog niet bevestigen.

Cabral werd geboren in Rotterdam en opgeleid bij Feyenoord, waar hij in het seizoen 2010/11 debuteerde in het eerste elftal. De aanvaller kwam tot dusver tot 52 competitiewedstrijden, waarin hij acht keer wist te scoren. Ronald Koeman liet Cabral vorig seizoen nog 22 keer starten: dit seizoen kwam hij nog niet verder dan een invalbeurt tegen Dynamo Kiev en een tegen Heerenveen.

Update 31 augustus 10.10 uur - Cabral twijfelt over stap naar Engelse Premier League
Jerson Cabral kan een meerjarig contract tekenen bij Swansea City, dat ongeveer 1,2 miljoen euro overheeft voor de aanvaller. Feyenoord wil graag zakendoen, maar Cabral twijfelt of hij al rijp is voor een stap naar het buitenland. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg gezegd tegen RTV Rijnmond. Vrijdagochtend werd bekend dat Feyenoord en FC Twente in gesprek zijn over een ruil tussen Cabral en Wesley Verhoek.

Bezig met laden …