voetbalzone

Update: Carcela meldt zich dag na afwezigheid op fandag van Standard

Daniel Cabot Kerkdijk18 jul 2011, 16:30
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2011, 16:30
Advertentie

Mehdi Carcela speelt komend seizoen waarschijnlijk niet meer voor Standard Luik. De buitenspeler wil graag weg bij de Belgische club en ontbrak zondag tot de grote teleurstelling van veel supporters op de fandag op Sclessin. Onder meer het Spaanse Valencia en Spartak Moskou uit Rusland trekken aan de mouw van de Marokkaans international, die blijkbaar op ramkoers is.

"Waar Carcela is? Dat is een goede vraag. Ik heb geen flauw idee waar hij is. Ik denk dat niemand van de club weet waar Carcela uithangt", vertelde Jelle Van Damme aan de VRT. "Mehdi is toch nog altijd een speler van Standard. Dit is jammer."

Standard-aanvoerder Steven Defour onderhandelt met Lokomotiv Moskou, maar was zondag wel van de partij. "Ik heb nog niet beslist. Er zijn nog enkele dingen die geregeld moeten worden. Woensdag zal ik mijn visum hebben en dan zullen we wel zien. Ik denk dat we tegen het einde van de week wel meer zullen weten."

Update 16:30 uur - Carcela meldt zich dag na afwezigheid op fandag bij Standard
Een dag na de fandag van Standard Luik heeft Mehdi Carcela zich toch gemeld, zo meldt Sporza. Zondag schitterde de middenvelder door zijn afwezigheid. Carcela arriveerde maandag op het trainingscentrum om er individueel aan zijn revalidatie te werken. Carcela werkt nog aan zijn terugkeer, nadat hij tegen RC Genk buiten bewustzijn werd getrapt door Chris Mavinga

Bezig met laden …