voetbalzone

Update: 'Carlos heeft nog zeker twee weken de tijd nodig'

Bart Kruyt02 mrt 2012, 13:02
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2012, 13:02
Advertentie

Roberto Mancini gaat donderdag om tafel met Carlos Tévez, in een poging de problemen met de aanvaller uit de wereld te helpen. Tévez bood onlangs zijn excuses aan bij de coach van Manchester City en krijgt nu een nieuwe kans. “Ik heb geen problemen met hem. We zullen onze problemen uitpraten en dan kan hij gewoon weer aan de slag bij ons”, zei Mancini na de zege op FC Porto.

/

Tévez speelde in september zijn laatste wedstrijd voor City. “Ik denk dat hij twee of drie weken de tijd nodig zal hebben om weer in vorm te raken”, vertelde Mancini op de website van City. “Daarna zal hij weer op het niveau van de andere spelers zitten en kan hij ons helpen. Het team heeft het zonder Carlos goed gedaan en staat eerste in de competitie, maar Carlos is een topspits en hij kan ons in de aankomende twee maanden nog van dienst zijn.”

“Sergio Agüero is een andere topspits in onze selectie”, vervolgde Mancini. “Hij was tegen FC Porto belangrijk voor ons en is al het hele seizoen belangrijk voor ons. Ik was blij met het vroege doelpunt, want Porto is een goed team en speelt goed voetbal. Ik ben erg gelukkig met deze zege. Met ploegen als Manchester United, Valencia en Schalke 04 in het toernooi, is dit net de Champions League. We willen de finale halen.”

Update 27 februari 18:18 uur - Tévez maakt dinsdag weer speelminuten voor Manchester City
Carlos Tévez staat voor zijn rentree in het shirt van Manchester City. De aanvaller, die sinds september geen wedstrijd meer heeft gespeeld, doet dinsdag mee in de wedstrijd van de reserves tegen Preston. Dit duel zou eigenlijk op woensdag gespeeld worden bij Preston, maar op verzoek van City is de wedstrijd een dag naar voren gehaald en wordt deze nu op het trainingscomplex van the Citizens gespeeld. Er zijn geen supporters welkom.

Update 29 februari 15:40 uur - ‘Tévez overtuigt niet en moet op herhaling bij reserves Man City’
Carlos Tévez heeft dinsdag zijn rentree gemaakt in het shirt van Manchester City, maar overtuigend was het niet wat de Argentijnse spits in het tweede team van de koploper van de Premier League liet zien; Tévez en de overige reserves van the Citizens verloren van het beloftenelftal van Preston North End (1-3). Over een week moet de aanvaller daarom op herhaling bij het tweede van Man City, melden diverse Engelse media. Dinsdag zou Tévez in actie dienen te komen tegen de reserves van Bolton Wanderers, aangezien hij nog niet fit genoeg wordt geacht voor een rentree in de hoofdmacht.

Update 2 maart 14:02 uur - 'Carlos heeft nog zeker twee weken de tijd nodig'
Manchester City neemt het zaterdag op tegen Bolton Wanderers en doet dat nog zonder Carlos Tévez. De aanvaller heeft volgens Roberto Mancini nog 'zeker twee weken de tijd nodig' voordat hij weer kan aansluiten bij het eerste elftal. "Het is belangrijk dat hij in die periode twee of drie wedstrijden gaat spelen bij de beloften", zei Mancini. "Voor Carlos is dit net als de voorbereiding op een nieuw seizoen. Hij heeft vijf maanden niet gevoetbald en heeft dus de tijd nodig om weer in vorm te komen."

Bezig met laden …