voetbalzone

Update: Castelen voorlopig in dubio over eventueel contract met Espanyol

Bart Kruyt19 mei 2012, 12:30
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2012, 12:30
Advertentie

Romeo Castelen hoopt zijn loopbaan te kunnen vervolgen in de Primera División. De vleugelaanvaller is inmiddels vertrokken bij Hamburger SV, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd, en was donderdag aanwezig op het trainingsveld van Espanyol. De rechtsbuiten loopt in de komende stage bij de tweede club uit Barcelona en hoopt een contract te kunnen verdienen.

/

Espanyol neemt afscheid van huurling Phillipe Coutinho, die terug moet keren naar Internazionale, terwijl het nog niet weet of Vladimir Weiss van Manchester City definitief kan worden overgenomen. De middenmoter kan dus wel wat creativiteit gebruiken en daar komt Castelen in beeld. De Nederlander krijgt een paar dagen de tijd om de technische staf te overtuigen.

De inmiddels 29-jarige Castelen speelde in Nederland voor ADO Den Haag en Feyenoord en heeft een vervelende periode bij Hamburger SV achter de rug. De aanvaller moest meerdere malen geopereerd worden aan zijn knieën en speelde in vijf seizoenen tijd niet meer dan zeventien competitiewedstrijden. Castelen heeft tien interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan.

Update 19 mei 19:30 uur - Castelen voorlopig in dubio over eventueel contract met Espanyol
Romeo Castelen hoopt dat Espanyol hem een dezer dagen een contract aanbiedt. "Ik ben naar Espanyol gekomen om te blijven", verzekert de 29-jarige aanvaller, die een aflopend contract met Hamburger SV heeft. "Ik heb een mooie ervaring meegemaakt, maar ik weet nog niets. Espanyol heeft een mooi stadion en iedereen heeft heel goed voor mij gezorgd, zowel de spelers als de technische staf." Castelen maakte afgelopen week een doelpunt in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Al Ahly.

Bezig met laden …