voetbalzone

Update: Celta de Vigo stelt Luis Enrique aan als nieuwe trainer

Bart Kruyt08 jun 2013, 20:07
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2013, 20:07
Advertentie

Celta de Vigo neemt afscheid van Abel Resino. De oefenmeester slaagde er in om Os Celestes voor de Primera División te behouden, maar wegens een verschil van inzicht met de clubleiding over de te varen koers, is in 'onderling overleg' besloten om uit elkaar te gaan. Volgens de Spaanse media betekent dit goed nieuws voor Luis Enrique, die momenteel werkloos thuis zit.

/

Celta hoopt snel een nieuwe hoofdtrainer te kunnen presenteren en volgens de Spaanse bladen is Luis Enrique de belangrijkste kandidaat. De voormalig coach van Barcelona B zit zonder club sinds zijn vertrek bij AS Roma, nu alweer een jaar geleden. Luis Enrique werd in de afgelopen weken nog wel in verband gebracht met Málaga en zelfs Paris Saint-Germain, maar dit lijken slechts verzinsels van de media te zijn geweest.

De interesse van Celta, dat in het afgelopen seizoen als zeventiende eindigde in de Primera División en slechts een punt meer haalde dan het gedegradeerde Real Mallorca, schijnt wél serieus te zijn. Celta zou de komst van Luis Enrique nog voor het einde van het weekend officieel willen maken.

Update 8 juni 20.07 uur - Celta de Vigo stelt Luis Enrique aan als nieuwe trainer
Celta de Vigo heeft officieel bevestigd dat het Luis Enrique heeft aangesteld als opvolger van trainer Abel Resino. Die slaagde erin os Celestes voor de Primera División te behouden, maar wegens een verschil van inzicht met de clubleiding over de te varen koers, werd in 'onderling overleg' besloten om uit elkaar te gaan. Luis Enrique volgt Resino nu op: hij zat een jaar zonder vereniging na zijn vertrek bij AS Roma.

Bezig met laden …