voetbalzone

Update: Chadli opgenomen in definitieve selectie Marokko

Bart Kruyt11 nov 2010, 12:08
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2010, 12:08
Advertentie

Nacer Chadli hoopt zich volgende week bij de Marokkaanse ploeg te mogen melden. De aanvaller van FC Twente zit in de voorlopige selectie van Eric Gerets en zal op de uitnodiging ingaan wanneer hij ook tot de definitieve groep behoort voor het vriendschappelijke duel met Noord-Ierland. “Ik zie het als een ideale kans om sfeer te proeven bij het Marokkaanse elftal”, zegt Chadli in NUSport.

/

De Belg twijfelt nog over de juiste keuze voor zijn interlandloopbaan, maar mag na een eventueel debuut voor Marokko nog kiezen voor de Rode Duivels, omdat de Afrikanen volgende week slechts vriendschappelijk spelen in Belfast. “Ik maak pas een definitieve keuze als ik zeker weet wat het beste voor mijn carrière is”, zegt Chadli.

De rechtsbuiten, die deze zomer door Twente werd overgenomen van AGOVV Apeldoorn, wil in ieder geval geen overhaaste beslissingen nemen. “Ik win hier en daar advies in, maar ik moet straks zélf de beslissing nemen,” zegt Chadli. “Ik laat me niet opjagen. Van het Belgische elftal ken ik al wat spelers, van het Marokkaanse nog niet. Ik kan hen nu leren kennen en zien hoe alles bij het Marokkaanse team is geregeld.”

Update 13:08 uur - Chadli opgenomen in definitieve selectie Marokko
Nacer Chadli (22) is opgenomen in de definitieve selectie van Marokko voor de vriendschappelijke interland tegen Noord-Ierland. Dat heeft bondscoach Eric Gerets donderdag volgens Novum bekendgemaakt. De aanvaller van FC Twente, geboren en getogen in België, heeft de keuze om voor de Rode Duivels of voor Marokko uit te komen. Als Chadli volgende week meespeelt in de vriendschappelijke interland, heeft dat nog geen gevolgen. Ook Mounir El Hamdaoui (Ajax) en Karim El Ahmadi (Feyenoord) zijn uitgenodigd.

Bezig met laden …