voetbalzone

Update: Chadli spreekt vertrekwens tegen: ‘Het is allemaal bullshit’

Bart Kruyt16 jan 2014, 17:45
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 17:45
Advertentie

Nacer Chadli denkt al na een halfjaar aan een vertrek bij Tottenham Hotspur. De vleugelaanvaller maakte in de zomer de overstap van FC Twente naar the Spurs, maar heeft in het elftal van Tim Sherwood geen basisplaats. Met het oog op het WK in Brazilië is dat een probleem, zegt zaakwaarnemer Daniel Evrard. Hij sluit niet uit dat zijn cliënt deze maand van club wisselt.

voetbalzone

Volgens Evrard worden de opties momenteel bekeken. "Het WK is heel belangrijk voor Nacer, dus waarom zou hij niet op huurbasis weg kunnen gaan?", vraagt de belangenbehartiger zich af in de London Evening Standard. "We hebben nog niet met Tottenham gesproken, maar ik weet dat er veel clubs met belangstelling zijn. Er zijn wel meer spelers die naar het WK willen maar nauwelijks aan spelen toekomen, dus voor veel clubs is er een grote markt."

"Het is belangrijk voor hem dat hij een goede keuze maakt en niet naar een land vertrekt dat hij nog niet kent", vervolgt Evrard, die daarmee een terugkeer naar de Eredivisie dus niet uitsluit. "Nacer heeft dit seizoen vaak op de linkerflank gespeeld, maar speelt liever in het centrum. Het is moeilijk voor hem, omdat hij het beste van zichzelf nog niet heeft kunnen laten zien bij Tottenham."

Update 16 januari 18.45 uur - Chadli spreekt vertrekwens tegen: ‘Het is allemaal bullshit’
Nacer Chadli rekent via zijn Instagram-account af met de geruchten rond zijn persoon. Zijn zaakwaarnemer Daniel Evrard stelde woensdag dat zijn cliënt best eens op huurbasis zou kunnen vertrekken, maar de ex-speler van FC Twente wil daar niets van weten. “Ik houd van Tottenham en heb nooit gezegd dat ik de club wil verlaten. Alles wat in de media is geschreven, is bullshit”, aldus Chadli.

Bezig met laden …