voetbalzone

Update: 'Chelsea betaalt vijftien miljoen euro voor nieuwe verdediger'

Bart Kruyt30 jan 2014, 09:04
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2014, 09:04
Advertentie

Chelsea versterkte zich al met Nemanja Matic, heeft een akkoord bereikt met FC Basel over Mohamed Salah en haalt mogelijk ook nog een nieuwe verdediger binnen. Le Progres schrijft dat de Londenaren een overeenkomst hebben bereikt met Kurt Zouma over een contract voor 5,5 jaar. Chelsea is het nog niet eens geworden met Saint-Étienne over een transfersom.

voetbalzone

Het valt niet uit te sluiten dat dit voor zaterdag, wanneer de transfermarkt gesloten is, alsnog gaat gebeuren. Saint-Étienne speelt zondag tegen Girondins Bordeaux, maar Zouma zit niet bij de wedstrijdselectie. Dit lijkt erop te wijzen dat een transfer aanstaande is.

De negentienjarige Zouma maakte eerder deze maand tegen Lille zijn rentree, na een schorsing van liefst tien wedstrijden. De Franse verdediger had deze straf gekregen na een rode kaart tegen Sochaux: in november werd Zouma weggestuurd na een horrortackle op Thomas Guerbert. De verdediger speelde tot dusver 52 competitiewedstrijden in de Ligue 1.

Update 30 januari 10.05 uur - 'Chelsea betaalt vijftien miljoen euro voor nieuwe verdediger'
Alles wijst erop dat Kurt Zouma naar Chelsea zal verhuizen. De verdediger wil zelf graag naar de Engelse titelkandidaat en volgens RMC is er inmiddels een akkoord bereikt met Saint-Étienne over een transfersom van vijftien miljoen euro. Volgens het Franse medium gaat het echter pas over een zomerse overgang, terwijl men er in Engeland van overtuigd is dat Zouma per direct de stap zal maken.

Bezig met laden …