voetbalzone

Update: Clubloze Bruins krijgt geen contract van Glasgow Rangers

Daniel Cabot Kerkdijk28 jan 2012, 08:00
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2012, 08:00
Advertentie

Luigi Bruins hoopt deze week een contract te verdienen bij Glasgow Rangers. De clubloze middenvelder blijft een week in Schotland om manager Ally McCoist te overtuigen van zijn kwaliteiten. "In de afgelopen dagen kreeg ik de kans om hiernaartoe te komen", vertelt Bruins in De Telegraaf. "Ik heb meteen Michael Mols, met wie ik bij Feyenoord in het team zat, gebeld."

/

"Michael was hier een grote speler en heeft prachtige tijden meegemaakt als spits van Rangers", geeft de 24-jarige Bruins aan. "Hij vertelde me dat dit een prachtige club is en dat ik de kans moet grijpen." In het verleden stonden er veel Nederlanders bij the Gers op het veld, maar de tijden zijn veranderd. "Dat geldt voor het hele Schotse voetbal. Maar Schotland en Engeland blijven echte voetballanden."

Bruins speelde in Nederland meer dan honderd wedstrijden voor Feyenoord, maar kreeg vorig jaar zomer geen nieuw contract van de Rotterdamse club. Een verblijf bij Red Bull Salzburg was geen succes. "Ik hoop hier de draad weer op te pakken. Er zijn nog een of twee spelers op proef hier, maar niet voor dezelfde positie als ik."

Update 24 november 21:15 uur - 'We houden Luigi de komende dagen in de gaten'
Luigi Bruins heeft zijn eerste speelminuten gemaakt in het shirt van Glasgow Rangers. De middenvelder deed dinsdag, evenals drie andere proefspelers, mee tegen Carlisle United. "Van alle vier is Luigi er het laatst bij gekomen", zei coach Ally McCoist na het met 2-1 gewonnen duel. "We houden hem de komende dagen in de gaten. Dan zullen we ook met hem een keertje gaan zitten om van gedachten te wisselen."

Update 28 januari 09:00 uur - Clubloze Bruins krijgt geen contract van Glasgow Rangers
Luigi Bruins heeft tijdens de voorbije dagen geen contract af kunnen dwingen bij Glasgow Rangers. Dat meldt Voetbal International. De clubloze middenvelder maakte tijdens zijn stage bij the Gers te weinig indruk. Naar verluidt heeft Bruins inmiddels zijn pijlen gericht op een overgang naar Engeland.

Bezig met laden …