voetbalzone

Update: Contractontbinding betekent waarschijnlijk einde carrière Adriano

Daniel Cabot Kerkdijk12 mrt 2012, 23:20
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2012, 23:20
Advertentie

Corinthians neemt maatregelen tegen het eetgedrag van Adriano. De bonkige aanvaller het spelershotel voorlopig niet verlaten,. De Braziliaanse club hoopt dat Adriano door middel van een streng dieet flink wat overtollige kilo's kwijtraakt.

/

Adriano maakte zich meerdere malen ongeliefd bij de clubleiding en de aanhang van de Braziliaanse landskampioen. De acht kilo te zware spits, die recentelijk tijdens een avondje uit betrokken was bij een schietincident in een auto, is nog altijd niet fit na een zware blessure aan zijn achillespees en kan mogelijk pas in april weer in actie komen. Mogelijk wordt hij niet ingeschreven voor de Copa Libertadores.

Fabio Mahseredjian, lid van de medische staf van Corinthians, bevestigt dat Adriano is 'opgesloten' in het spelershotel. De ex-speler van onder meer Internazionale moet drie keer per dag trainen en volgt verder een streng dieet. Hij mag alleen datgene eten wat de medische staf hem voorschrijft.

Update 21 februari 14:45 uur - ‘Afgevallen Adriano heeft slechts eerste stap in een proces gezet’
Corinthians-trainer Tite is tevreden over de kilo’s die Adriano de afgelopen tijd is kwijtgeraakt, maar vindt de spits nog niet fit genoeg voor een basisplaats in de hoofdmacht van de Braziliaanse club. “Hij moet zijn conditie nog altijd verbeteren”, vertelt de coach aan Globoesporte, nadat Ardiano zijn rentree heeft gemaakt. “Dit was slechts een eerste stap in een proces”, drukt Tite de ervaren aanvaller op het hart.

Update 13 maart 00:20 uur - Contractontbinding betekent waarschijnlijk einde carrière Adriano
Adriano en Corinthians zijn niet langer aan elkaar verbonden. De Braziliaanse club heeft de contractuele samenwerking met de dertigjarige aanvaller met onmiddellijke ingang verbroken. De beslissing betekent vermoedelijk het einde van de loopbaan van de ex-speler van onder meer Internazionale en AS Roma. Hij haalde de afgelopen jaren vooral het nieuws vanwege zijn overgewicht, drankproblemen en langdurige depressies. Vorige week bereikte Adriano in zijn carrière een dieptepunt toen hij niet kwam opdagen bij de training en naderhand weigerde zich door de clubarts te laten wegen.

Bezig met laden …