voetbalzone

Update: Cultspits Platje vindt nieuwe werkgever in Frankrijk

Gijs Freriks23 jul 2015, 07:50
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2015, 07:50
Advertentie

Melvin Platje heeft een aanbieding op zak van NorthEast United, een club uit Guwahati. De Hooglanders eindigden vorig seizoen als achtste in de Super League van India en beginnen op 6 oktober aan het nieuwe seizoen.

voetbalzone

Onder anderen de Portugees Simão staat er onder contract en volgens De Telegraaf kan dus ook de 26-jarige Platje een contract tekenen bij NorthEast United. Hij speelde het afgelopen seizoen voor VVV-Venlo en kwam tot zeventien doelpunten en zeven assists in Limburgse dienst.

Platje is nu transfervrij en hoewel zijn voorkeur volgens het dagblad uitgaat naar een club in Europa, kan India dus een ‘aardig alternatief’ vormen. De cultspits van FC Volendam speelde eerder al twee keer in het buitenland, voor Neftchi Baku en Kalmar FF.

Update 23 julu 07.50 uur - Cultspits Platje vindt nieuwe werkgever in Frankrijk
Hij kon een lucratief avontuur aangaan in India, maar Melvin Platje vervolgt zijn loopbaan in Frankrijk. De aanvaller gaat aan de slag bij Stade Brest, dat uitkomt in de Ligue 2. Dat meldt zijn zaakwaarnemer, Winnie Haatrecht, aan De Telegraaf. Platje tekent een tweejarig contract bij Brest.

Bezig met laden …