voetbalzone

Update: De Boer laat Turkse nieuwkomer alweer teruggaan naar Istanbul

Bart Kruyt31 aug 2016, 16:18
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2016, 16:18
Advertentie

Internazionale heeft de transfer van Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, afgerond. De Italiaanse werkgever van Frank de Boer maakt dinsdag bekend dat de aanvaller zijn handtekening heeft gezet onder een vijfjarig contract bij de club, tot medio 2021. Caner Erkin gaat de club juist weer verlaten; de Turkse vleugelverdediger is op weg naar Besiktas.

/

Besiktas maakt op de officiële website bekend dat de onderhandelingen met Inter en Caner Erkin zijn gestart. Een transfer lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn, want Frank de Boer ziet het niet zitten in de linksback. Caner Erkin werd deze zomer transfervrij binnengehaald door Inter, nadat zijn contract bij Fenerbahçe was verlopen, maar zonder ook maar één officiële wedstrijd in Italië te hebben gespeeld keert hij nu dus alweer terug naar zijn vaderland.

Gabigol hoopt meer succes te hebben bij Inter: het Braziliaanse wonderkind komt voor een bedrag dat tussen de 20 en 25 miljoen euro ligt over van Santos, dat overigens slechts een deel van de transferrechten in handen had en dus ook niet de volledige transfersom ontvangt. De twintigjarige Gabigol speelde 83 competitiewedstrijden voor Santos (24 doelpunten) en won onlangs met de Braziliaanse Olympische voetbalploeg een gouden plak.

Update 31 augustus 16.18 uur - De Boer laat Turkse nieuwkomer alweer teruggaan naar Istanbul
Caner Erkin blijft niet bij Internazionale. De Turk trok deze zomer transfervrij van Fenerbahçe naar i Nerazzurri, maar Frank de Boer heeft geen behoefte aan de 27-jarige linksback annex linkermiddenvelder. Besiktas is er meteen tussen gesproken en heeft Caner op huurbasis een jaar vastgelegd. Mogelijk keert hij in de toekomst terug in Milaan om zich alsnog daar te bewijzen.

Bezig met laden …