voetbalzone

Update: 'De gesprekken zijn afgebroken, Carlos wil bij Boca blijven'

Erik van Dam17 aug 2016, 15:31
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 15:31
Advertentie

Carlos Tévez keert wellicht terug op de Italiaanse velden. De 32-jarige aanvaller ging na de verloren Champions League-finale van het seizoen 2014/15 weg bij Juventus en keerde huiswaarts, naar Boca Juniors. Sindsdien is hij al meermaals gelinkt aan een comeback in de Serie A en Tuttosport claimt dat een transfer waarschijnlijker is geworden nu Roberto Mancini vertrokken is uit Milaan.

/

Tévez werd al eerder genoemd als kandidaat-versterking voor Inter, maar vanwege Mancini zag hij dat niet ziet zitten. De twee werkten eerder samen bij Manchester City en dat beviel Carlitos niet goed. Als Mancini nu nog de baas was geweest in het Giuseppe Meazza had Tévez een terugkeer ook niet overwogen, maar de wisseling van de wacht en de aanstelling van Frank de Boer zou een transfer wél mogelijk maken.

Sinds hij Juventus verliet speelde Tévez twee seizoenen in de Primera División in zijn vaderland: hij kwam tot 23 wedstrijden en 9 doelpunten namens Boca en won de landstitel en de Copa Argentina.

Update 17 augustus 15.31 uur - 'De gesprekken zijn afgebroken, Carlos wil bij Boca blijven'
Carlos Tévez zal niet terugkeren naar de Serie A. Afgelopen weekend werd beweerd dat de aanvaller wel wat zou voelen voor een transfer naar Internazionale en in de wandelgangen werd ook Napoli genoemd. Adrian Ruocco zegt zelfs dat er is gesproken met Napoli: "Maar die gesprekken zijn afgebroken, omdat het de wens van Tévez is om bij Boca Juniors te blijven", aldus de zaakwaarnemer.

Bezig met laden …