voetbalzone

Update: 'De kans dat ik bij ADO Den Haag blijf is fifty-fifty'

Daniel Cabot Kerkdijk14 jan 2013, 07:20
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2013, 07:20
Advertentie
/

ADO Den Haag gaat proberen om Kenneth Omeruo ook volgend seizoen in de Hofstad te laten voetballen. De negentienjarige verdediger van Chelsea speelt sinds februari vorig jaar op huurbasis voor de Haagse club.

"We zullen bij Chelsea aangeven dat we hem graag langer huren", vertelt algemeen directeur Cees Driebergen in het Algemeen Dagblad. "Maar een beslissing daarover verwacht ik pas in mei. De bal ligt bij Chelsea."

Omeruo kreeg woensdag te horen dat hij deel uitmaakt van de Nigeriaanse selectie die vanaf 19 januari in Zuid-Afrika om de Afrika Cup strijdt. "Voor hem een prachtige en hopelijk leerzame ervaring", zegt Driebergen. "Voor ADO is het goed om een international in huis te hebben, maar we moeten hem nu wel een paar weken missen."

Update 14 januari 08.20 uur - 'De kans dat ik bij ADO Den Haag blijf is fifty-fifty'
Kenneth Omeruo weet nog niet of hij na dit seizoen bij ADO Den Haag zal blijven. Sterker nog, de van Chelsea gehuurde verdediger sluit niet uit dat hij deze maand al van club wisselt. Omeruo bereidt zich momenteel met Nigeria voor op de Afrika Cup: "Ik voel me bij de Super Eagles net zo happy als bij ADO. Of ik in Den Haag blijf? Daar valt nu nog niks over te zeggen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik schat de kans fifty-fifty dat ik blijf. Eigenlijk valt er nu nog niks over te zeggen. Ik lig vast tot 30 juni, na het toernooi in Zuid-Afrika kijken we verder."

Bezig met laden …