voetbalzone

Update: Destro ontkent: ‘Geen idee waar die geruchten vandaan komen’

Erik van Dam24 jun 2015, 12:06
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2015, 12:06
Advertentie
voetbalzone

Het ziet ernaar uit dat Mattia Destro de Italiaanse velden achter zich laat. La Gazzetta dello Sport, Mediaset en Sky Italia melden dinsdagavond dat de 24-jarige aanvaller zijn loopbaan vervolgt bij AS Monaco. Hij verlaat AS Roma voor een transfersom van zo’n veertien miljoen euro voor de club uit het prinsdom.

Destro kwam de laatste zes jaar uit voor vijf clubs: Internazionale, Genoa, Siena, Roma en AC Milan. Sinds januari huurde Milan hem van Roma, maar meer dan drie doelpunten wist hij niet te maken in het moeizaam draaiende collectief. Begin april maakten de Italiaanse media reeds bekend dat Milan geen gebruik zou gaan maken van de optie tot koop en dat kwam Destro goed uit, want hij wilde ook niet blijven.

De Italiaan liet vorig jaar nog de belangstelling uit het buitenland aan zich voorbijgaan, maar lijkt nu wel toe te happen. AS Monaco ziet hij als een interessant project en bovendien kan hij met die club Champions League-voetbal gaan spelen. Monaco en Roma zouden nu praten over de laatste details en daarna geeft Destro de club ook zijn jawoord. Namens Roma is Walter Sabatini in Monaco om de boel in orde te maken.

Update 24 juni 12.06 uur - Destro ontkent: ‘Geen idee waar die geruchten vandaan komen’
Italiaanse media meldden dinsdagavond dat Mattia Destro komend seizoen voor AS Monaco voetbalt. Van een akkoord is echter absoluut nog geen sprake, meldt de aanvaller op zijn Facebook-account. “Veel mensen hebben me naar Monaco gevraagd en sommigen zeiden zelfs dat ik al getekend heb. Ik heb geen idee waar die geruchten vandaan komen, maar ze zijn niet waar”, maakt Destro duidelijk.

Bezig met laden …