voetbalzone

Update: Destro rondt overstap naar nieuwe club binnen Serie A af

Matthijs van Laar20 aug 2015, 22:42
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2015, 22:42
Advertentie
voetbalzone

Mattia Destro heeft eindelijk een nieuwe club gevonden. De aanvaller maakt zelf via Twitter bekend dat hij aan de slag gaat bij Bologna. Bronnen in Italië beweren dat er met de transfer van de 24-jarige aanvaller een bedrag van tien miljoen euro gemoeid is.

“Vanaf vandaag start mijn nieuwe avontuur bij Bologna”, jubelt de aanvaller, die nog tot de zomer van 2017 onder contract stond bij AS Roma. De Romeinen verhuurden hem vorig seizoen na de winterstop al aan AC Milan, maar ook daar slaagde de achtvoudig international niet. “Ik ga er alles aan doen om het vertrouwen van Bologna terug te betalen”, zegt hij nu. “Ik kom eraan!”

Destro maakt in eerste instantie voor één miljoen euro op huurbasis de overstap van Rome naar Bologna. Een jaar later dient de uit de Serie B gepromoveerde club nog eens negen miljoen euro te betalen om de volledige rechten over de speler in handen te krijgen. Bologna degradeerde in 2014 naar het tweede niveau in Italië, maar keerde dus in één jaar weer terug.

Update 20 augustus 22.42 uur - Destro rondt overstap naar nieuwe club binnen Serie A af
Mattia Destro heeft donderdagavond zijn transfer van AS Roma naar Bologna in orde gemaakt. De aanvaller is voor een vaste som van zes miljoen euro weggegaan uit Rome en kan maximaal tien miljoen euro kosten, afhankelijk van zijn prestaties bij Bologna. De achtvoudig Italiaans international verbleef vorig seizoen na de winterstop bij AC Milan, maar die club legde hem niet permanent vast. Bologna wilde Destro wel graag hebben.


Bezig met laden …