voetbalzone

Update: Dundee United en AEK wijken uit naar stadion van Panionios

Daniel Cabot Kerkdijk24 aug 2010, 21:11
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2010, 21:11
Advertentie

Dundee United is boos op AEK Athene. Komende donderdag treffen beide clubs elkaar in het kader van de Europa League, maar de Schotten weten tot op heden nog niet waar de returnwedstrijd wordt afgewerkt. Het veld in het Olympisch Stadion van Athene verkeert in slechte staat, waardoor daar in elk geval donderdagavond niet gespeeld kan worden.

"In eerste instantie werd er gesproken over het verplaatsen van het duel naar Volos, driehonderd kilometer van Athene. Maar AEK heeft ons niet laten weten dat het duel hoe dan ook plaatsvindt in Athene", laat de Schotse club in een verklaring weten. Het duel in Dundee eindigde in een 0-1 overwinning voor de Grieken.

Dundee United schakelde de Europese voetbalbond UEFA in, maar deze greep nog niet in. Inmiddels heeft Dundee ook de hulp van de Schotse voetbalbond (SFA) ingeroepen. Volgens Griekse media zal AEK pas 24 uur voor aanvang van het duel de locatie bekendmaken.

Update 21:11 uur - Dundee United en AEK wijken uit naar stadion Panionios
De Europa League-wedstrijd tussen AEK Athene en Dundee United wordt donderdag in het stadion van Panionios afgewerkt. Het onderkomen van Panionios biedt plaats aan slechts 11.500 man. Het Olympisch Stadion van Athene, waarin AEK normaal speelt, heeft ruimte voor 70.000 mensen. De fans van AEK hebben dan ook boos gereageerd op het besluit van de UEFA.

Bezig met laden …