voetbalzone

Update: Dynamo Kiev heeft middenvelder van Tottenham Hotspur binnen

Peter Nusselder06 jun 2012, 23:15
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2012, 23:15
Advertentie

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Niko Kranjcar zich officieel speler van Dynamo Kiev. De Kroatische middenvelder van Tottenham Hotspur heeft bijna een akkoord bereikt met de Oekraïense club. The Spurs en Dynamo is dat reeds gelukt. “De clubs zijn eruit”, vertelt Kranjcar woensdag.

/

“Het enige wat nu nog moet gebeuren is dat ik ook zelf over enkele details nog tot overeenstemming kom”, laat de 27-jarige Kroaat weten aan Jutarnji List. De afronding van de onderhandelingen laat de middenvelder, die zich met de nationale ploeg voorbereidt op het EK, aan zijn zaakwaarnemers over. “Ik houd me daar niet mee bezig, dat doen de mensen die me vertegenwoordigen. Ik richt me op het EK.”

Trainer Harry Redknapp haalde Kranjcar in 2009 van Portsmouth naar White Hart Lane, maar mede door de ontwikkeling van linkervleugelspeler Gareth Bale kwam de Kroaat de afgelopen twee seizoenen nog maar weinig aan spelen toe bij Tottenham, terwijl hij ook nog een knieblessure opliep. De middenvelder liet zich eerder al ontvallen dat een transfer naar Rusland of Oekraïne hem wel wat leek.

Update 6 juni 23:15 uur - Dynamo Kiev heeft middenvelder van Tottenham Hotspur binnen
Niko Kranjcar speelt vanaf volgend seizoen definitief voor Dynamo Kiev. De middenvelder liet woensdagmiddag al weten dat de club uit Oekraïne een akkoord had bereikt met Tottenham Hotspur over een transfersom en is inmiddels is Kranjcar het zelf ook eens geworden met Dynamo over een samenwerking. Dat meldt Dynamo woensdagavond op de website van de club, al wordt niet bekendgemaakt voor hoeveel jaar Kranjcar heeft getekend. De Kroaat speelde drie seizoenen voor Tottenham en kwam daarvoor nog uit voor Portsmouth, Hajduk Split en Dinamo Zagreb.

Bezig met laden …