voetbalzone

Update: ‘Een van de beste keepers van Engeland’ stopt niet voor 2013

Thijs Post18 jan 2012, 14:45
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2012, 14:45
Advertentie

David Stockdale doet het zeker niet slecht in het doel van Fulham, maar de 26-jarige sluitpost hoeft zich geen illusies te maken. Zodra Mark Schwarzer is hersteld van zijn rugblessure keert de international van Australië terug onder de lat. Manager Martin Jol noemt Schwarzer ‘een van de beste keepers van Engeland en misschien wel van Europa’.

/

“We spelen nu met David, maar Mark keert binnen drie of vier weken terug”, geeft Jol te kennen in de Engelse media. “Er was bij niemand twijfel dat Mark een van de beste keepers van Engeland is, misschien wel van Europa. Ik heb veel keepers onder mijn hoede gehad en hij springt er bovenuit.”

“Het is goed om te weten dat we een nog een keeper hebben die steeds meer ervaring krijgt”, doelt Jol op Stockdale. “Daarom stuurden we hem ook op huurbasis naar Ipswich Town. Hij deed het goed daar en ook bij ons kwam hij er prima in, maar Mark Schwarzer is Mark Schwarzer.”

Update 18 januari 15:42 uur - ‘Een van de beste keepers van Engeland’ stopt niet voor 2013
Martin Jol zal in zijn nopjes zijn: keeper Mark Schwarzer heeft zijn aflopende contract bij Fulham verlengd tot medio 2013. De momenteel geblesseerde sluitpost, 39 jaar alweer, werd onlangs door Jol nog tot ‘de beste keepers van Engeland’ gerekend. De Australiër begon zijn carrière in Europa in Duitsland, waar hij keepte voor Dynamo Dresden en 1. FC Kaiserslautern. Via Bradford City en Middlesbrough belandde hij voorafgaand aan het seizoen 2008/09 bij Fulham.

Bezig met laden …